keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hikan bongaus!

Tänään olikin ihanan aurinkoinen syyspäivä. Aamupäivällä käytettiin hyvä ulkoiluilma hyväksi ja lähdettiin tytön kanssa leikkipuistoon. Voi sitä riemua kun hiekkakakkuja tehtiin ja liukumäestä laskettiin! Tais käydä neiti ylikierroksilla kun ei päiväunillekaan kahden tunnin yrittämisestä huolimatta malttanut käydä. Sammuikin sitten illalla sänkyyn muutamassa minuutissa. Äidin pieni tyttönen <3

Vatsa kasvaa kuin myös vauva! Nyt on alkanut tämä päivittäinen närästys ja se on jotain inhottavinta mitä tiedän. Vauva on vahva ja potkii todella lujaa ja usein. Nyt illalla ensimmäistä kertaa havahduin pieniin rytmikkäisiin tymäyksiin joita tuli ihan parin sekunnin välein, vauvalla on HIKKA!! Se on hassu tunne, kun ois elohiiri masussa. Supistukset on lisääntyny nyt huomattavasti, en tiedä mistä johtuu, mutta onneksi ovat kuitenkin kivuttomia. Huomenna olis sitten neuvolalääkäri, kiva tietää mikä tilanne kohdunsuulla, onko supistuksilla ollut vaikutusta.

Tänään jäi päiväunetkin tältä äitykältä väliin joten silmiä vähän jo painaa ja yllätys yllätys: närästää. Taidan siis lähteä hammaspesun kautta kaivamaan Rennien ja sitten untenmaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti