maanantai 7. lokakuuta 2013

Voi sitä onnistumisen tunnetta!

Otin itseäni niskasta kiinni ja rupesin tekemään uusia ja erilaisia juttuja enkä vain junnaa perus housuissa ja paidoissa... Ja voin todeta, se kannatti : )

Ensimmäinen pussukkani ja toisinsanoen myös ensimmäinen vetoketjuompeluni. Onnistui kivasti ja siitä neiti sai oivan aarrepussukan johon laitettiinkin sitten kaikki ihanat hiusnipsuttimet ja pampulat : ) Prinsessajutut siis! Koska tää kokeilu onnistui näin hyvin, päätin tehdä lisää pussukoita Joulupukinkonttiin, mm. äidilleni, anopille, miehen siskoille.... Tosin toisesta kankaasta : D

 
Täydensin neidin vaatekaappia vielä tällä ihanaisella siilipaidalla, kankaan ostin hamsuista, juuri sopivankokoisen pienen palasen. Koska tää vaaleenpunanen siili oli niin ihanaa niin tilasin sitten pikkumiehelle ihan Majapuulta oman pätkänsä oliivin värisenä : ) En ole vielä päättänyt mitä siitä teen... Pahoitteluni, kuva on huono ja paita näyttää ihan vinolta : D
 
 
Pikkumiehelle ompelin muutamat housut käytössä olevaa kokoa kun huomasin, että ei noita housuja nyt niin kamalan paljoa ollutkaan vaikka niin luulin : D Muokkasin nämä hyvistä haalarin kaavoista, istuu tosi kivasti.
 
Oon ihan rakastunut tuohon Lillestofin ilmapallot kankaaseen, se on vaan niin pirteä ja suloinen <3 Pallot on Metsolalta.
 
 
Harjoittelin sitä kanttaamista jälleen....
Nyt se sujuu jo niin, että ei tule aaltoa eikä vedä kikkuraan.
 
Kuvattuna on jo muutamat vaatteet sovituskuvien kera, postaan niistä sitten ihan omat juttunsa, mutta tällaista tällä erää ; )
 
Ainiin, voisinkin tähän laittaa kuvaa kisujen lämpimästä ulkokopista josta tuossa aikaisemmin kerroin, se on nyt valmis ja käytössä. Tosin pientä hienosäätöä vielä tarvii tehdä. Mökissä on siis paksut vuorivillat, jotta se ei laske lämpöä harakoille kun kisut sitä omalla ruumiinlämmöllä lämmittävät ja mies keksi oivan keinon lämmittää mökkiä näin syksyn ja talven tullen. Saunotaan oikeestaan joka ilta ja meillä on puukiuas, saunan jälkeen viedään mökkiin villojen väliin kuumia saunan kiuaskiviä ja se lämmittää mökin mukavan lämpöiseksi. Ja kisut jopa on tajunneet sen ja ryntäävät sinne heti yöunille kun kivet viedään paikoilleen : ) Kuvasta poiketen on nyt oveen laitettu vielä huopaläppä oveksi, ettei siitä mene kylmää, mutta kulkee ilma kuitenkin. Mökki on maalattu samalla maalilla kuin meidän talokin, vaaleansinisellä.
 
 
Tämmöistä tällä erää, mukavia syyspäiviä : )

 
 




2 kommenttia:

  1. Onpas kivan malliset housut. Tuo siilipaita on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos =) Itsekin tykkään noiden housujen mallista, aika tyköistuvat, muttei legginsit.

      Poista