tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulu se tulla jolkottaa

Ihanaa kun Joulu on tulossa!! Oon jo laittanut joulukoristeita ja leiponut piparit ja torttuja. Kinkkukin pitäis hankkia ettei vaan jää ilman. Se tietenkin sitten paistetaan leivinuunissa vähän ennen aattoa <3 Joulusiivous varmaan pitäis kans tehdä, luulen että jo ens viikolla kun ei voi oikeen tietää millon tää mukula päättää tulla maailmaan : D Muutenkin tuntuu niin hirveen vaikeelta suunnitella aattoa etukäteen kun saa olla kokoajan varuillaan josko täytyy lähteä sairaalaan... Kotosalla ollaan aatto, ehkä käydään jossain päiväsellä kyläilemässä, joko minun tai miehen vanhemmilla.

Uutta sisustustakin on löytynyt! Kävin eilen Anttilassa ja ihan vahingossa löysin uuden jalkalampun olohuoneeseen kun edellinen hajosi viime viikolla. Se oli sellainen paperinen valaisin niin mies imuroidessaan tuuppas sitä niin että se repes. Samalla siinä pyöriessäni sattui silmään mukavat matot tuohon eteiseen kun olen haaveillut siihen ostavani uudet. On hermo mennyt noihin vanhoihin kun ne lentelee pitkin seiniä ja muutenkin kun ne ei ole meidän matot vaan edelliset asukkaat on ne tuohon teettänyt ja jättivät sitten ne ja annettiin olla kun ihan hyvät olivat.

Vauvan ja synnytyksen suhteen ei oo kyllä oikeen mitään tuntemuksia. Supistukset on selvästi lisääntyneet, mutta ei niissä mitään potkua oo. Vihlasuja ja nipistyksiä alapäässä tuntuu ja välillä revähtää tosi kipeesti ja lonkat sanoo sopimuksen irti ihan kohta, mutta ei muuta. Huomenna ois neuvola, päivittelen sitten kuulumisia sieltä. Eihän tässä enään oo laskettuun ku 2½ viikkoa joka on tosi vähän!! Tavallaan jännittää kun ei tiedä yhtään tuleeko vauva ennen, tasan laskettuna vai reilusti yliaikasena : ) Jotenkin odotan kokoajan jännittyneenä, että kohta losahtaa lapsivedet jonnekin ei niin toivottuun paikkaan kuten sängylle/sohvalle tai sitten jossain julkisella paikalla jää vaan märkä läntti jälkeen : D

Se olis sauna lämmin joten nokka kohti löylyjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti