maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pihan raivaus alkakoon

Viime viikolla postista tupsahti taas ihanuuksia <3 Tällä kertaa pikkumies sai ihanat mäyräkoira kankaasta tehdyt housut, onneksi oli hyvin reilut niin ei jää pieneksi ihan heti ja resorien ansiosta voi käyttää pitkäänkin. Neitokaiselle sen sijaan tuli niin reilu tunika, että menee mekkona nyt ja myöhemmin sitten tunikana, ihanasta muffinssi-kankaasta <3

 
 
Aurinko on mukavasti paistanut ja yhtenä päivänä satoi reippaasti ja lumet sai kyytiä. Lähes puoli pihaa on jo sulanut ja pääsin haravan kanssa lehtien kimppuun. Pieni osa tuli eilen sitte haravoitua ja mies tasoitteli kummaa kumpua pihalta, ois kiva kun sais ton pihan silleen kuntoon, että ois suht tasanen ja nätti nurmikko. Tällä hetkellä siellä on jonkin verran sammalta ja viime syksynä mies toi täytemaata pihalle kun jäi sinne autolla jumiin tuodessaan sellasella isolla nosturilla vesivaraajaa ja täytemaan mukana sitten ihanasti pihaan myös rantautui nokkoset : ( Tänä keväänä haluun aivan ehottomasti ostaa sellasen rikkaruohonyppijän, mikä lie sen virallinen nimi onkaan. Sillä saa niin kätevästi nuo voikukat juurineen pois ja niitäkin meijän pihalla riittää.... Kaverilla oli tällänen ihana laite ja se oli kyllä niin kätevän oloinen! Pakko saada!! : D Suunnitelmissa oli myös kaivaa toi yks villiintynyt ja rikkaruohojen valtaama kukkapenkki ylös. Haluan istuttaa siihen sitte tulppaaneja, on miun lempparikukka <3 Tällä hetkellä edellisten asukkaiden istuttamana tuohon yhteen penkkiin kasvaa vaan muutama punanen tulppaani.
 
Pikkumiehellä ois tällä viikolla neuvola, saa nähdä meneekö jo 7 kiloa rikki :D Pituuttakin taitaa olla jonkin verran tullut kun tuntuu nuo 62cm vaatteet tuntuis jo pikkasen piukeilta. Ainakin on sen verran tuota takamusta/mahaa tullut, että 3 koon Pampersit alkaa kiristämään, meinasinkin seuraavaksi koittaa isompaa kokoa! Pikkumiehen kanssa ois tarkotus lähteä ens lauantaina Tampereelle. Meillä on Joulumasut 2012 miitti : ) Täältä lähtee toinenkin äiti jolla on mein ukkelia viikko ja 2 päivää vanhempi poika, johon tutustuin ko. ryhmän kautta Facebookissa. Tosi kiva nähdä vihdoin livenä mammat ja heidän lapsensa joiden kanssa on suunnilleen vuosi tullut höpöteltyä vain netin välityksellä : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti