maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sokerihiiri kolahti postiluukusta

Tänään tuli ihana sokerihiiri postilaatikkoon <3 Tilasin sitä ihan reilusti kun en vielä tiedä mitä siitä meinaan tehdä. Ajatuksena ois tunika tyttöselle, ehkä pussihelmainen ja jos kangasta jää niin haalari pikkumiehelle tai sit paita tms. Vielä pitkään aikaan en kyllä uskalla tähän iskeä saksia, pitää harjoitella johonkin tylsempään kankaaseen ensin.
 

Tein ensimmäiset raglanhihaisen paidan, syntyi neidille Onervatilkusta ja Metsolan vihreestä froteesta paita. Aika ihana <3 Pahoittelen huonoa kuvaa kun oli tuo kuvattava hieman liikkuvaisella tuulella..... : D

 
Tänään on vaan satanut vettä ja ollaan möllötetty sisällä. Sain tuon paidan eilen kaavat piirreltyä ja tänään leikkasin ja surautin valmiiksi kun pikkumies oli päikkäreillä : ) Haaveissa olis saada joku päivä lapset aamusta iltapäivään vaikka mummolaan hoitoon ja saisin ommella koko  päivän ihan rauhassa kun nyt se on aina sellasta pätkittäistä lasten ehdoilla kun yksin kotosalla olen muksujen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ihan tuo vihreä kukkakangas! Mistä tuon alemman paidan kaavat on?

    VastaaPoista
  2. Sampsukan Onervaa on tuo vihreä, ihanan pirteä : ) Tuon maatilapaidanko? Alkujaan Ottobresta mitä olen itse muokkaillut sopivammaksi : )

    VastaaPoista