keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kenkähulluus iski

Huhhuijakkaa, kylläpä meillä on kerrankin ollu kiire! Yleensä on niin tasaisen seesteistä niin nyt ei oo meinannu keretä ees ommella!

Tänään piipahdettiin kaupungissa ja postista hakemassa ihanaakin ihanampi Fantti <3 Sen tilasin ystäväni kanssa puoliksi ja hänelle siitä olisi tarkoitus tehdä paita tytölle ja tulevalle vauvalle haalarit : ) Itse en ole vielä päättänyt mitä metrisestäni syntyy, inspiraatiota odotellessa...... ; )

Päätimpä pistäytyä kenkäkaupassa ja mukaan tarttui alelaarista hakuammunnalla pikkumiehelle kahdet poposet, samoin neitille ensi kesän kenkiä:

Etenkin nuo raidalliset oli aivan ihanat, otin kummatkin pikkumiehen kengät kokoa 20, jospa ne olis sopivat ens keväänä/kesänä : ) Neidon kengät on kokoa 23, hänellä on hyvin pieni ja siro jalka.
 
Tälläinen saapui tänään postissa, halpa oli ja aivan ihana, käytettynä ostettu siis:
 
Hiippahupulla varustettu : )
 
Tänään sain viimeisteltyä tämänkin paidan joka on ollut valmiina jo pari viikkoa, mutta rehellisen punaista resoria ei ollut ja piti tilata. Mutta nyt tämäkin valmis. Syksyksi 92cm mustipaita neitokaiselle jämäpalasta kyhätty. Mustia oli siis vain etukappaleen verran, laitoin sit Metsolan yksiväristä punaista joustista loput. Kaula-aukosta tuli himpun verran iso, mutta haitanneeko tuo.
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti