perjantai 2. elokuuta 2013

Kankaita ja tiskirättejä

Eilen iltapäivällä alkoi puhelin piipata tekstiviestiä toisen perään..... "posti", "posti", "posti", "posti"..... oho, kuka olikaan innostunut tilaamaan kankaita alesta ja tänään sitten noudin 4 pakettia kangasta postista. Oli siinä postitätillä ihmettelemistä kun kaivan viestiä toisen perään ja hän noutaa pakettia hyllystä : D Oltiin kauppareissulle menossa ja sormet syyhys päästä aukomaan paketit ja hiplaamaan ihania kankaita <3 Kotona sit availin ihanuudet ja tässä kuvaa:

Ylhäältä: Ruskeaa resoria, mustaa jerseytä, mustia, runoratsua, Majapuun viimeiset 60cm vihreetä mäyräkoirajerseytä (jeee!!!), mimosa Siiri&Myyry, minttu Siiri&Myyry ja Majapuun palomies neulos.
 

Nämä on Metsolasta : )
 
Lisäksi tilasin saumuriin lankoja kun siinä ei ollu ku harmaat. Kokeeksi tilasin myös pitsikuminauhaa, ruskean väristä. Siitä vois tehä jotkut ihanat hihansuut <3 Ja Framilonia tilasin myös, en oo sitäkään kokeillut vielä, mutta muutama kaava mitä ajattelin neidille tehdä niin niitä varten tuota tilasin. En malta oottaa että pääsen testaamaan uusia juttuja ja kaavoja : )
 
Eilen testailin tuota saumuria tiskirättien muodossa. Harjoituskappaleet lahjoittelen sukulaisille kun olen heille kovasti mainostanut bamburättejä. Hurautimpa sitten 7 kappaletta rättejä ja jotain tuntumaa jo aloin saumuriin saada!
 


Tänään sain myös nappeja vaille valmiiksi ystäväni syyskuussa syntyvälle vauvalle bodyn. Kanttaus onnistui ihan kiitettävästi tällä kertaa. Toisin kuin "Harvinaisen ruma paita" otsakkeen alla oleva paita ; ) Huomenna niittaan nepparit paikalleen ja laittelen sitten kuvaa. Seuraavaksi painijalan alle pääsee Fantti-frotee ja siitä syntyypi paita samaisen ystäväni vanhemmalle tytölle. Omalle fanttipuoliskolleni en oo vieläkään keksiny käyttöä : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti