torstai 21. maaliskuuta 2013

Hampaita pukkaa?

Jaaha, se on sitte vissiin tuo pikkumies tekemässä tosiaankin niitä hampaita. Tuossa viikko sitten tähyiltiin jo suuhun kun nyrkkiä tunkee niin vimmatusti ja kuolaa kuin raivotautinen koira suu vaahdossa : D Tänään sitten mies tossa seurusteli herran kanssa ja huomas, että yläkulmahampaiden kohdilla kuultaa valkeat läpi ja toinen puoli etenkin on hyvin punainen. Tänään on muutenkin tullut kummallisia itkukohtauksia ja useempana päivänä saanut inhottavia tissiraivareita, etenkin illasta kun nukkumaan pitäis käydä ja ottaa viimeset tankkaukset. Kummallista, että kulmahampaita nyt ensimmäisiksi hampaiksi pukkaa, neidillä oli silloin ekat hampaat yläetuhampaat. Saa nähdä miten käy imetyksen, miun tissiin ei pikkusia hampaita kyllä upoteta !! : D

Mies on vähän flunssassa, joten lepäilee tuolla makkarissa. Kippasin pikkumiehen sinne seuraksi ottamaan päiväunia kun neiti taas pari tuntia touhuttuaan ja nuristuaan sängyssä päätti ettei tahdo päikkäreille ollenkaan. Miehet siis makkarissa evakossa, me naiset täällä touhutaan. Yritän tässä epätoivoisesti juoda päiväkahvia ja paimentaa samalla tuota ah-niin-ihanaa uhmaikäistä. Neiti juoksee laukut kädessä ja kengät jalassa koirien perässä ja koira tietysti juoksee karkuun niin sepäs kiva kissa-hiiri leikki tuon ikäisen mielestä. Nyt neiti on sitten peitellyt toisen koiran vauvan villapeitteen alle ja ryystää mehua tyytyväisenä... Kovasti kyllä kokeilee rajojaan ja tekee tuhmuuksia. Todella raivostuttavia piirteitä on läpsiminen ja vaatteiden repiminen jota alkaa tehä, jos ei muuten huomiota saa, tai vaikka saisikin niin tietääpähän sillä varmasti saavansa huomion. Sitten kun kieltää napakammin niin sitä ollaan niin herkkää että ja itku pääsee. Onneksi tuo taitaa olla kuitenkin aika helpommasta päästä, on sitä pahempiakin uhmakiukkuja kuultu. Yksi hauska tapa neidillä on, aina kun kysyt jotain, oikeestaan mitä vaan, on vastaus E-EI. Onko kakka? e-ei, vaikka oiskin.

Pääsiäinenkin ois ovella. Tänä vuonna meinasin ekaa kertaa tehdä neidin kanssa virpomavitsat ja käydä sitten virpomassa isovanhemmat. Voi olla, että parempi jättää noidan vaatteet kaappiin vielä tällä erää, sillä luulen että se ois pikkasen liian pelottavaa. Kerran nimittäin likka oli syönyt mustikoita ja sotku oli sen mukainen... Pitkin naamaa oli mustikkaa ja piti sitten mennä tietenkin käsi- ja naamapesulle. Kun neiti näki itsensä peilistä niin tietenkin sitten otti ja säikähti kamalasti värjäytynyttä naamaa ja alkoi itkeä kamalasti. Luulempa, että noidaksi pukeutuminen ja mahdollisesti naaman maalaaminen vois olla lähes yhtä pelottavaa.... Vois iskeä pääsiäiskoristeet nyt viikonloppuna jo paikoilleen ja laittaa rairuohot kasvamaan. Eikös pääsiäinen oo niinkun kevään merkki? Täällä ainakin pakkanen paukkuu parissakymmenessä aina öisin ja päivälläkin on jokunen aste ja hemmetin kylmä tuuli. Alkais jo plussakelit ja lumi sulaa, ei tarvis pukea enää niin järjettömästi vaatteita muksuille ja ois kivempi olla ulkonakin.

Ei auta kun keksiä jotain tuolle ylienergiselle (ja vähän väsyneellekin) tyttöselle jotain puuhaa ennekuin se laittaa koko sohvan risaseks, tyynyt saa jo kyytiä siihen malliin : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti