tiistai 19. maaliskuuta 2013

Uuteen nousuun

Kyllä on harmittanut kun on jäänyt tää kirjoitteleminen, mutta nyt aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa taas kirjoittelemaan : ) Ei siihen tarvii kun pienen inspiraation, että pääsee alkuun.

Ensinnäkin, perhe-elämä on niin ihanaa <3 Miulla on paras perhe mitä kuvitella saattaa! Meidän Joulutonttu on ihan just jo 3kk ja sai nimenkin. Juhlat meni oikein mukavasti, tässä kotosalla pidettiin nimiäiset, oli lähisuku ja muutama ystävä kutsuttu ja jo siitä tuli yli 20 vierasta. "Kummeja" pyydettiin 2, paras ystäväni ja miehen sisko. Vauvaa ei liitetty kirkkoon, niinkuin ei neitiäkään aikoinaan. Päätettiin, että saavat liittyä kyllä kirkkoon kun sen aika tulee, esim. jos rippileirille haluavat lähteä.


Itse juhlakalu <3
 
Neitokainenkin täytti 2 vuotta helmikuussa. Meillä on ollut oikein juhlaa toisen perään kokoajan, ensin tosiaan Joulu jolloin pikkumies syntyi, sitten oli neidin juhlat ja siitä parin viikon päästä oli nimijuhla. Synttärit meni leppoisasti tai no en tiedä, onko leppoisa sopiva sana siihen kun talossa vilisee miljoona lasta : D Mutta mukavaa oli ja oli likka niin väsähtänyt illalla, että sammui sänkyynsä kun saunalyhty, mutta jotenkin kierrokset tunkeutuivat uniin ja heräili itkemään monta kertaa yöllä. Oli neiti aika liekeissä lahjoista ja kaikista uusista leluista.
 
 
 
Pikkumies on saanut jo hienosti rytmistä kiinni. Aamulla nyt kun on jo valoisampaa, heräilee tossa 7 aikaan, samoin neiti huhuilee huoneestaan samoihin aikoihin. Aloittaa aamun usein hyväntuulisena hymyillen ja jutellen, voiko siis päivä paremmin alkaa <3 Päivällä ottaa kerran yhdet pitkät päiväunet 3-4h ja muuten sitten pienempiä n. ½h nokkaunia. Illalla 20-20.30 käydään iltatoimilla ja vaihdetaan yökkäri päälle, jonka jälkeen vielä viimeinen iltaruokailu maitobaarista ja sitten on ukkeli unten mailla. Yöllä syö enää vain 2 kertaa, joten saan siis itsekin hyvät yöunet : ) Voisi oikeastaan sanoa, että viimeistään klo 21.30 meillä on lapset nukkumassa ja on meidän aikuisten omaa aikaa. Ihana hulinapäivän jälkeen istahtaa sohvalle ja laittaa leffa pyörimään tai tehdä jotain hyvää iltapalaa Murun kanssa <3
 
Oon tällä hetkellä aivan hurahtanut kaikkiin ihaniin retrovaatteisiin!!! Ne on jotain aivan ihanaa, etenkin poikien vaatteisiin tuo mielestäni mukavaa vaihtelua, jos ei tahdo, että joka vaatteessa on Muumin, Bamsen tai jonkun Supermanin kuva. Olenkin tilannut muutamia ihania vaatteita netistä eri kirpputoreilta ja muutamat myös ihan ompelijalta, jolla on ihania retro- ja muutenkin uniikkeja kankaita. Tässä tänään tulleet ihanuudet jotka tilasin neidille nettikirppikseltä:
 
 
Pikkukakkonen alkaa olla lopuillaan ja pitää lähteä antamaan neitoselle vielä iltaruoka sekä mennä tuikkaamaan sauna tulille. Palaamisiin : )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti