keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kotihulinoita

Rokotukset nosti sitte kuumeen pikkumiehelle, mitassin illalla 37.8 kuumetta ja laitoin yötä vasten sitte supon. Yö meni ihan kohtalaisesti, syömisen jälkeen oli aina pieniä nukahtamisvaikeuksia ja pientä kitinäitkua oli ilmassa, mutta kuitenkin saatiin kaikki nukuttua ihan hyvin yö. Seuraavana päivänä oli jo ok, mut iltaa kohden huomasin kiukkua ilmassa. Luultavasti reidet kipeet pistokohdista ja laitoin vielä seuraavaksikin yöksi supon ja yö meni tosi hyvin. Nyt ukkeli onkin jo päiväunilla ulkona. Takapihan terassille paistaa aurinko, siinä on varmaan aika kuuma mut toivottavasti lämpötila ei nouse kauheesti. Tosin toi missä mies ottaa nyt unia on rattaat eikä vaunut, eli ei oo ahtaassa vaunukopassa. Mittari näytti +3 astetta niin en pukenut unille mentäessä päällekään uketsille kun pelkän toppapuvun bodyn ja housujen päälle ja sit laitoin makuupussiin ja senkin jätin puoliks auki.

Mies on edelleen ihan kipee, taitaa vihdoin viikon sairastelun jälkeen nostaa kuumetta. Sais parantua kohta kun ei siitä oo oikein apua lastenhoidossakaan. Mut sentään neitiä vähän pystyy kaitsemaan, vauvaa ei ota edes syliin ettei tarttuis siihen. Eilenkin oli tarkotus käydä kauppareissulla yksin, mut oli sitte pakko ottaa pikkumies mukaan kun miehestä ei ois ollu sitä hoitamaan. Fiksuna sitten jätin rattaat kotiin ja aattelin, että noi pienet välit jaksan kyllä kantaa kopassa.... Hirvee raahaaminen selkä vääränä koppaa +  6 kiloista miestä : D Iltapäivällä kävin vielä rattaiden kanssa lenkillä likan kanssa, ompahan tullut liikuttua ja rehkittyä.

Löysin Lindexiltä neidille ihanan Minnisetin <3
 
Oon pari kertaa käyny Me&I kutsuilla kaverillani joka tykkää ko. vaatteista. Oon ite sitä mieltä, että en maksa vaatteista noin paljoa koska ne kuluu ja niistä kasvaa ohi niin nopeesti että koluan mieluummin kirppikseltä rättini. Noh, ihastuin jo viimekesänä ko. merkin yksiin housuihin jotka kaverin tytöllä oli jalassa, mut olikohan niidenkin ovh. jonkui 25 vai 29 euroa. Ei kiitos totesin, vaikka ne olikin ihanat. Mutta, löysimpäs nettikirpparilta samanmoiset housut, mutta poikienversiona ja sain ne 17 eurolla (sis. postimaksun) : ) Tosi hyväkuntoiset ja siistit, hyvä ostos eli saanko esitellä: PUPUHAAREMIT ; )
 
 
Likalla on hirveesti jotenkin tuota energiaa, onneks huomenna ois tarkotus lähtee kaverilla käymään ja neitikin pääsee leikkimään parhaan kaverinsa kanssa <3 Tänään pidetään ihan kotipäivää, toinen koneellinen pyykkiä tais just käydä läpi eli niitä siis ripustamaan ja sit vissii neidille päiväruokaa ja päikkäreille kippaan senkin. Sit vois itekin heittäytyä sohvalle hetkeks kun lapset on molemmat päikkäreillä (sekä mies : D ).
 
Ihanaa aurinkoista keväänjatkoa ja pääsiäisviikkoa : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti