sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Flunssaa pukkaa

Meidän poppoo on ollu flunssassa viimeset pari päivää. Neiti aloitti pärskimisellä ja itse tulin seuraavana päivänä kipeeks. Kuumetta ei nostanut, mutta olo on kurja ja räkää riittää. Kyllä on aika madellut kun sisällä pitäny kökkiä eikä oikein mitään ole jaksanu tehä.

Tänään jo sen verran pirteempi, neiti varsinkin, että anoppi miehensä kanssa tuli risunpolttotalkoisiin ja paistettiin makkarat nuotiossa! Neiti popsi onnellisena viimeisiä viinimarjoja puskasta. Kiva lämmitellä ison roihun ääressä ja katsella liekkejä. Kiusana vaan oli noi hemmetin mäkäräiset jotka puri ottaa ihan kokoajan! Muut jäi vielä pihalle notskin ääreen, ite tulin sisälle keittämään kuumaa teetä ja laitan kohta saunan tulille :)

Huomenna olis taas neuvola... Nyt luulen, että painoa on tullu jo ihan huomattavasti ja viisari heilahtaa, mutta luulen että siihen on suurin syy tuo turvotus jota on tullut. Iltasella tuntuu jo tosi raskailta jalat ja sukista jää ilkeet painaumat nilkkoihin. Muuten ihan ok vointi ollut, mitä nyt toi nivunen kiukuttelee aina aika-ajoin jos enempi liikkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti