lauantai 13. lokakuuta 2012

Saunanräjäytys ja sekasorto

Mies ei enää kestänyt housuissaan vaan remonttikärpänen puri jälleen kerran. Nyt on sauna revitty säpäleiksi ja kovasti uutta suunnitteilla. Sauna (ja kylpyhuone) olikin oikeestaan ainut tässä talossa pakosti remontoitava kohde koska tästä puuttuu nykypäivän suositellut kosteuseristeet. Kosteutta siellä ei kuitenkaan onneksi ole, koska suihkukaappi on hoitanut hyvin asiansa ja estänyt veden suurimmat roiskumiset. Parempi tehdä hyvissä ajoin niin mitään ei pääse käymään ja tule sitten kalliimmaksi jälkikäteen voivotella. Kaikenlisäksi sauna oli aika kapea ja makuumme liian jyrkkä ja etenkin lapsiperhettä se ei palvellut. Liian vaarallinen eikä kohta neljän hengen perhe olisi sinne edes vieretysten mahtunut. Pesuhuone saa odottaa vuoroaan vielä, se olisi parempi remontoida kesällä koska suihku pitää siirtää sitten mahdollisesti ulos tms.

Flunssa tuntuu ottavan takapakkia. Tänään ollut niin kurja ja inhottava olo ja yskittää oikein paksua limaa ja hyi yök kun meinaa lentää laatta samalla kun yskii : ( Vauva on survonut itsensä hyvin kummallisesti ja sen pylly työntää kylkiluita niin, että sekin vielä ahistaa hengitystä tän flunssan ja yskimisen lisäksi. Tuntuu kuin keuhkokapasiteetti olis kutistunut puoleen!

Sen lisäksi, että on flunssa ja saunan takia kylpyhuone ja kodinhoitohuone periaatteessa työmaa-aluetta, on jokapaikka rempallaan muutenkin. Kun käy kodinhoitohuoneessa, tulee sukissa tikkua ja muuta mönjää jokapaikkaan muualle asuntoon, pyykit viikkaamatta telineestä kaappiin ja voi elämä mikä räjäys tuo tiskipöytäkin oli hetki sitten. Tiskikoneen sentäs jaksoin laittaa pyörimään. Vetämätön olo ja miehen remonttistressi taitanut tarttua myös minuun. Ainut kuka ei huomaa mitään eroa on neiti : D

Nyt tuntuu nenään käry tuolta vaipasta, joten vaippahommat kutsuu ja sitten mennään anopille saunaan kun omaan ei pääse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti