sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Viikonlopun touhuja

Eilen oli niin järjettömän kaunis aurinkoinen päivä ja ihana ensilumi peitti pihamaan. Lähdettiin heti aamupäivästä neidin ja koirien kanssa pihalle. Viime talvena tyttö ei vielä oikein lumesta piitannut, mutta nyt oli kyllä ilo ylimmillään kun konttaili ja möyri lumessa harava kädessä : ) Kova oli hihitys mille ei meinannut loppua tulla. Neiti keksi myös että lapioon jää kivasti lunta kiinni niin pitihän sitäkin vähän maistaa.... Käytiin vähän kävelemässä samalla, neiti rattaissa ja 1 koira mukana. Kyllä on hidasta ja alkaa supistamaan aika helposti, meno on hidasta kuin etanalla.


Kävin tänään äitini ja pikkusiskoni kanssa shoppailemassa sunnuntain ratoksi. Neiti oli mukana kun reissun tarkoitus oli ostaa talvikengät kun ne vielä uupui. Löydettiin ihan kivat mustat vettähylkivät nilkkurit jotka äitini sponsoroi. Kun sovitettiin kenkiä niin kyllä oli neiti niin tohkeissaan ja käveli ympäri kauppaa ja esitteli meille kaikille miten oli hienot uudet kengät ja hoki "gä gä" joka tarkoittaa kenkää : D  Vaikuttivat hyviltä kengiltä myös likan mielestä koska käveli mielellään ne jalassa, välillä nimittäin tökkinyt enemmän ja vähemmän tuo kengät jalassa kävely. Samalla katselin sillä silmällä joululahjoja, voi että se voi olla vaikeaa. Tänä vuonna karsin kyllä sukulaisista osan pois kun siinä on hommaa kun suku ei ole mikään pieni..... Muutama ostettu ja muutama idea on valmiina ja silti niin paljon hankkimatta ja tekemättä!

Tänään olen ollut niin paljon pystyssä ja jalkojen päällä, että selkää poltteli. Onneksi lämmin suihku auttoi. Kohta neidin iltapuuhat ja sitten nukkumaan ja äiti ja isukki pääsee nauttimaan lämpimistä voileivistä ja köllähtää sohvalle nauttimaan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti