torstai 18. lokakuuta 2012

Sateeton syyspäivä

Ompas kiva fiilis kun pääs kunnolla ulkoilemaan! On joko satanut tai ollut asioimista kaupungilla ja jäänyt vähän vähille taas tuo ulkona oleminen. Huomaa koiristakin kun ne ei halua ees pissille mennä vaan töröttävät terassilla ja sitten kertyy kamalasti ylimäärästä energiaa ja ne alkaa olla turhautuneita tekemisen puutteesta. Tänään kuitenkin pakkasin likalle kuravaatteet niskaan ja paineltiin koko poppoo pihalle. Käytiin kävelyllä (ja omenavarkaissa : P ) ja touhuttiin pihalla, sai (tai joutuivat : D ) koiratkin olemaan pihalla ja saivat enemmän raitista ilmaa ja tulevat jopa terassilta pois kun mekin pihalla touhutaan. Pienin koirista olikin näköjään pantannut pissaa sitten oikein olan takaa, aamulla ei ollut sitten vissiin käynyt ollenkaan tarpeillaan vaan tossa aamupäivästä kummallisesti ravas ees taas ja katteli ikkunasta ulos. Luulin, että se on vaistonnut esim. hirven tms kun nyt taas on hirvenmetsästyskausi, mutta se haluskin ulos enkä vaan tajunnut sitä. Seurasin sen kummaa poukkoilua tovin ja sitten se ottikin ja kyykkäs meidän makkarin lattialle iiiiison lammikon.

Remppa edistyy ilmeisesti hyvin. Itse en oo nyt osallistunut ollenkaan kun ollut muita hommia, mut eilen mies kävi ostamassa lisää tarvikkeita ja mm. saunan oven. Remppatohinoissaan muisti myös vaimokeettaan ja toikin lahjan <3 Osaa se välillä yllättääkin, vaikkei olekaan mikään lahjaexpertti ; )

 
 
Lajittelin eilen taas vauvanvaatteita... 50cm ja 56cm vaatteet on pesty ja viikattu valmiiksi laatikoihin oottamaan käyttäjää. Kävin sitten läpi seuraavia kokoja jotta tietää mitä on minkäkin verran ja mille on tarvetta. Käyn kirppiksellä niin paljon ja mukaan tarttuu useesti jotain vaatetta, mutta ettei tulis sitten yhtä kokoa liikaa ostettua. No niinhän siinä kävi, että oon hamstrannut varmaan kahden vauvan eestä 62cm bodyja ja housuja!! Osa jää aivan takuulla käyttämättä, etenkin jos kasvaa kovaa vauhtia. Muutenkin tuota kokoa vaatteet näytti olevan aika pitkälti kasassa, sekä 68cm bodyja tuntui olevan aika määrät, pitää vissiin siirtyä sitten tuonne 70/74cm vaatteita kyttäilemään. Tykkään nimittäin siitä, että ostan hyvissä ajoin jemmaan jo suurempia kokoja, ei tule sitten ko. kokoon siirryttäessä hirvee ostoslista ja siihen hätään ei sitten tietysti löydä kirppikseltä sitä mitä tarviais ja sitten on pakko ostaa "kalliilla" kaupasta täydellä hinnalla. Kiva sitten vaan kaivaa kaapista seuraavaa kokoa kun ne on valmiina. Tietysti vaikea ennustaa mitä vauhtia lapsi kasvaa eli mikä vuodenaika on sitten kun ottaa tietyn koon vaatteita käyttöön niin tuleehan siinä pakosti tarvetta sitten hankkia siihen vuodenaikaan sopivat vaatteet perusvaatteiden lisäksi. Neiti on hyvin pieni ikäisekseen ja käyttää nyt reiluja 80cm vaatteita ja pieniä 86cm vaatteita ja olen hamstrannut ison pinon 92cm ja 98cm vaatteita tuonne vaikka luulen että ihan heti niitä ei tarvii käyttöön ottaa ellei tule joku superhyper kasvupyrähdys : D Kenkiä on vaikeempi ostaa etukäteen...
 
Ryystän vielä teen loppuun ja taidan sitten heittäytyä hetkeks sohvalle pitkälleni kun neitikin on päiväunilla ja mies touhuaa saunan kimpussa. Sitten pitäis alkaa vääntää makaroonilaatikkoa : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti