maanantai 15. lokakuuta 2012

Sotkua, pölyä ja raskas huoneilma...

Yääh, kaikki on aivan harmaan tomun ja pölyn peitossa ja seinässä ammottaa reikä! Mies rälläköi tänään lasitiilejä varten reiän saunan ja pesuhuoneen väliseen seinään. Vaikka ovia oli 2 kiinni, tuli silti pölyä keittiöön asti : ( Kova imuroiminen käynnissä, toivottavasti ne sais suht siististi pois kun ois ihan kiva käydä suihkussa niin, ettei tukehdu pölyyn ja jos vaikka suihkukaapin lasistakin näkisi peräti läpi : D Käy kovasti henkeen tuo pöly vaikken ole edes siellä huoneessa missä se pöly leijailee! Sit vielä kun tää flunssa tuntuu istuvan todella sitkeessä, niin on aika ahdistava fiilis. Vaikka remontti pysyykin vain ja ainoastaan saunassa, tuntuu silti että jokapaikka on likainen. Yök, inhoon niin tätä remonttia, vaikka onhan se lopputulos sitten mukava kun on uusi sauna ja kaikki vimpan päälle.

Neiti se tosiaan lähti kävelemään niiden nukenrattaiden avulla. Nyt sitten oikeestaan muulla tavoin ei liikukaan kun kävellen! Tuli kertaheitolla niin ison tytön oloinen <3 Huomenna tuleekin neidille miesseuraa. Kaverini tulee poikansa kanssa kyläilemään : ) Käydään ensin kirppiksellä ja kaupassa ja käydään sitten hakemassa heidät. Nähdään harvemmin kun asumme eri kaupungeissa ja välimatka on pitkä.

Nyt pitää vissiin lähteä auttamaan miestä vielä siivoomisessa, että kohta pääsisi suihkuun ja iltatoimille. Neiti tuossa katselee Nalle Puh elokuvaa tyytyväisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti