maanantai 5. marraskuuta 2012

Kirppistelyä

Eilen oli lastentarvike ja -vaatekirppis, jossa olin myymässä. Pöytiä ja myyjiä taisi olla 27, eli ostettavaa riitti : D Onneksi myös ostajia, aikamoinen tungos kyllä. Sain jonkunverran vaatteita menemään, mutta silti sain tuua niitä ihan liikaa takaisin kotiin. Toivoin niin pääseväni suurimmasta osasta eroon. Yhdessäkin pöydässä mistä ostin vauvalle vaatteita oli aika kovat hinnat, yökkärit 3-4e, bodyt 1-3e jne, itselläni oikeestaan kaikki pyöri siinä 1,5-2e tienoilla paitsi jotkin isommat ja setit. Onneksi sieltä sai kuitenkin muutkin kantaa tavaraa takaisinpäin, en ollut ainoa : )


Keli on taas ollut niin surkee ja tositosi sumuista! Eilenkin kun käytiin isälläni saunomassa illalla niin takaisin kun ajoi ei voinut 80 pätkällä 50 kovempaa ajaa kun ei nähnyt montaa metriä eteensä.  Päivätkin niin masentavan harmaita, että myönnän laiskuuteni ja ollaan vähän nyt vietetty sisäpäiviä eikä ulkoiltu oikeestaan. Tosin tässä on ollutkin kaikenlaista menoa aamupäivästä, että sitten neidin päikkäreiden jälkeen on ollutkin jo niin pimeetä ettei täällä korvessa oikein mitään näe. On toki pihalla valot, mutta ei niiden valossa nyt erityisemmin leikkiä näe ja tiellä ei ole katuvaloja.

Käytiin tossa pari päivää sitten kylässä mammaystävälläni, hänellä on meidän neitiä pikkaisen nuorempi tyttö. Välillä heillä ei leikit meinannut sitten millään sujua kun ystäväni tyttö on kova ottamaan käsistä, läpsimään ja puremaan ja meidän likka kun ei kävellyt niin ei sitten oikein tahtonut kestää kaverin tahdissa mukana ja siitäkös itku tuli. Nyt kun meilläkin vihdoin ja viimein on tuo kävely hallussa, niin jotenkin ihan eritavalla tyttöjen leikit sujui. Piirsivät niin söpöinä pienen pöydän ääressä pienillä tuoleilla istuen. Vaihelivat sovussa kyniä ja piirsivät välillä kaverinkin paperiin <3 Ystäväni palasi tovi sitten työelämään ja heidän tyttönsä aloitti päiväkodissa niin nyt on harmi kyllä meidän näkemiset jääneet vähemmälle. Ennen kun oltiin kummatkin hoitovapaalla niin treffattiin melkeinpä viikottain ja tytöt sai leikkiä keskenään.

Saunarempassa on ollut pari päivää taukoa, mies on viettänyt paljon aikaa meidän kanssa, mikä onkin kiva ollut ja neitikin on saanut nauttia isin seurasta enemmän! Huomenna taas remppa jatkuu ja ehkä n. viikko enää ja sauna oliskin sitten valmis!!!! Kyllä sitä jo kaipaa omaa saunaa kun pari kertaa viikossa on ravattu jossain muualla saunomassa. Vaikka ei tuohon anopille olekaan kun 8km onneksi matkaa, niin ei se mitenkään vaikeeta ole lähteä.

Nyt taidan lähteä pohtimaan ja lajittelemaan jälleen noita kirpparivaatteita, meinasin tehdä pieniä settejä, jotka myyn könttänä nettikirpparilla. Eli niputtelemaan ja kuvailemaan, sit lataamaan ja hintoja miettimään.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti