perjantai 16. marraskuuta 2012

Shoppailua ja joulumieltä

Voi vitsi ku oli kiva käydä kaupungilla pyörimässä ja tekee jouluhankintoja ja vähän hemmotella itteesä samalla. Ensiks käytiin ostamassa se pinnasänky jonka jälkeen jätin miehen isänsä kanssa remonttitarvikkeita ostamaan ja me tytöt jatkettiin sitten keskustaan. Kävin Tiimarista hakee vähän joulujuttuja mm. postikortit ja pakettitarrat ym. ja muutaman kivan askartelujutun kun niin söpöjä löyty <3 Askartelu ku on niin hirmusen mukavaa jos on ees jonkinlainen inspiraatio.

Ostin muutamat joululahjatkin, oikeestaan ei puutu enää kuin 6 lahjaa... Mut ihan riittämiin päänvaivaa niistäkin : D


Päätin etten osta neidille kuin 1 lahjan koska ostelen sille muutenkin niin paljon kaikkea ja luulen, että lahjoja tulee taas joka tuutista vaikka kuinka paljon jos on viimejoulua muistelee! Joten ostin sitten tätä samaa sarjaa jota meillä jo onkin, Hello Kitty "legoja" eli jotain palikoita jotka sopivat ihan Legon dubloihin, joita meillä myös on.
 

Vauvan sänkyyn soittorasia
 
Kun haettiin pinnasänkyä niin samalla reissulla tarttuikin onkeen ne tuplarattaat : D Heillä oli just iteltä jäämässä pois käytöstä tosi kivannäköset ja oloset ruskeat tuplat, jotka sitten varasin ja sovittiin, että haen kunhan veronpalautukset tulee! Vähänkö oon onnellinen kun sekin asia on nyt hoidossa! Mukaan tulee Carenan musta koppa vauvalle ja jalkapeite. Oisko ollu vielä hyttys tai sadesuoja.
 

Kuva otettu netistä, mutta tällaiset ne ois <3
 
Nyt pakkaamaan saunakassia ja kohta anoppilaan saunaan....
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti