maanantai 12. marraskuuta 2012

Neuvolakuulumisia rv34

Tänään kävin neuvolassa aamusta. Kaikki hyvin, pissi puhdas, paineet samoissa kuin ennen, painoakaan ei ollut tullut, päinvastoin oli tippunut 100g : D Ja mikä parasta, vauva on nyt ilmeisesti sitten kääntynyt raivotarjontaan, jee!!!! Koska vauva ei ollut enää poikittain niin saatiin tuo sf-mittakin luotettavammin kuin viimeksi, jolloin vauva oli poikittain ja mitta olikin laskenut. Neuvolatäti tunnusteli niin pitkään ja hartaasti vauvan asentoa, että se siitä loukkaantu ja alotti mahottoman riehumisen ja sykkeet oli tosi korkeet. Piti pitkään oottaa, että rauhoittuu ja saa ns. "oikeen" lukeman : ) Varattiin samalla nyt tälle viikolle viimeinen lääkärineuvola-aika.

Ainiin eilen oli tosiaan isänpäivä... No ei paljoa siitä kertomista : D Omalle isälleni soitin vain koska hän oli mökillä, joten ei siellä menty sitten käymään ja käytiinhän me viikko sitten hänen synttärikahveilla. Meidän isukki vietti lähes koko päivän laatoittaen saunan lattiaa. Lahjankin olin ostanut jo pari viikkoa sitten, pihdit ja sen kauhan millä mätetään sementtiä ja luonnollisesti annoin ne jo silloin koska niille on ollut nyt remontissa käyttöä. Aamullakin mies heräsi ennen minua ja keitti (niinkuin jokapäivä) aamukahvit eikä suinkaan toisinpäin. Piti tehdä herkku lihapullia ja perunamuusia, mutta kello oli jo niin paljon, että ei keretty vaan suunnattiin sitten ABClle syömään, nams :P Siis ei uskoisi, että kyseessä on huoltoasema, ruuat on tosi hyviä! Tän jälkeen ajettiin sitten kattomaan ystävillemme pienen pientä minipossuvauvaa <3 Voi rakkaus, että menetin tälle ihanuudelle sydämeni. Tosi koiramainen  ja hellyyttävä otus <3

Iltanokosilla sylissäni <3
 
Tänään sitten tehtiin lihapullat ja muusi, kohta vielä iltaherkutellaan letuilla, hillolla ja kermavaahdolla :P Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti