torstai 1. marraskuuta 2012

Olen äiti ja ylpeä siitä!

Pieniä ilonaiheita: 1) Neiti tulee vastaan eteisen käytävällä ja pitää kiinni vaipasta hokien "kak kak kak", haistelen ja totean vaipassa olevan kakan! Voi pientä, hienosti tuli kertomaan että ois vaipanvaihdon aika! Vielä kun oppis ennakoimaan ja ilmoittamaan niin kerettäis potalle se kakka tekemään : )
2) Neiti alkaa itkeä yöllä ja menen katsomaan mikä hätänä, otan itkevän tyttösen syliin ja neiti nappaa pienillä kätösillä tiukan haliotteen kaulani ympäri ja painaa päänsä olkapäälleni <3 Rauhoittuu siihen ja hetki halitaan, jonka jälkeen laitan naperon takaisin omaan sänkyynsä ja jatkaa tyytyväisenä uniaan.
Ne on ne pienet asiat mitkä saa välillä uuvuttavassakin arjessa jaksamaan <3

Jos joku sattui kattomaan ton tiistaisen Erilaiset äidit-jakson, jossa heillä hajosi pyykinpesukone juuri ennen laskettua aikaa.... No, tais olla selvästi enne meille kun meillä seuraavana päivänä eli eilen alkoi pyykinpesukone temppuilemaan ja meni jumiin kesken pesun. Siellä olikin sopivasti miehen haisevat remppavaatteet pesussa ja tietysti just huuhtelun kohdalla oli tehnyt tenän. Sain sen onneksi suostumaan linkouksen vielä läpi, ettei jäänyt läpimäriksi kaikki vaatteet, mutta huh mikä käry niistä märistä puoliksi pessyistä vaatteista lähti!! Tänään mies vähän tutkaili ja putsaili konetta, pienen alkujäykkyyden jälkeen se kuitenkin lähti kunnolla käyntiin ja pesi koko ohjelman läpi, sain ne haisevat vaatteet ihan puhtaina koneesta ulos ja vielä perään toisenkin koneellisen : D Nyt peukut pystyssä, että se ei poksahta lopullisesti tyyliin just kun vauva on syntymässä!

Tänään käytiin neidin kanssa mummolassa, sinne tuli miehen sisko lapsineen ja serkukset saivat leikkiä keskenään : ) Serkkuja on suvussa paljon, mutta nämä ovat lähinnä samaa ikäluokkaa ja pienimmät siis, joten leikit sujuu parhaiten heidän kanssaan. Nyt olikin päässyt vierähtämään pitempi tovi ettei oltu nähty, kun ei samassa kaupungissakaan asuta. Mielestäni kiva kun ollaan pidetty yhteyksiä ahkerasti ja nähty, oppivat serkut tuntemaan toisensa ja varmasti jää monta mukavaa muistoa kun touhustellaan yhdessä. Miehen suvussa siis lapsia piisaa, omalla puolella ei niinkään koska meidän suku on paljon pienempi eikä ole oikein sen ikäisiä ketkä tällä hetkellä lapsia tekisivät. Koska vietettiin päivä mummolassa jäi itseltäni päiväunet välistä, olen väsynyt ja siltikään ei uni tule ja tulin takaisin olkkariin koneen ääreen päivittämään tän blogin ja juomaan vadelmavichyä : )

Vauvakuumetta pukkaa!! Tekis mieli hakea varastosta jo turvakaukalo ja sitterit sun muut hökötykset. Vauvan kotiintulovaatteetkin tekis mieli jo kaivaa esiin, mutta ehkä ei ihan vielä tarvitse. Sitten kun ollaan saatu saunaremontti valmiiksi ja ei tarvitse ravata muualla saunomassa niin siihen samaiseen kassiin jota ollaan saunareissuilla käytetty pakkaan itselleni sairaalakassin valmiiksi. En ole vielä oikein jaksanut aatella edes mitä sinne otan, viimeksi tuntui että en pakannut juuri mitään enkä oikein mitään tarvinnutkaan, mutta jotain pientä naposteltavaa ja välipalaa jäin kaipaamaan. Tosin se sairaalassaoloaika jonka siellä vietin olikin todella pitkästyttävä ja masentava kokemus kun en saanut vauvaa edes samaan huoneeseen ja vierihoitoon vaan vauvahan kiikutettiin vastasyntyneiden tarkkailuosastolle samantien ja sinne se jäikin sitten viikoksi ennenkuin pääsi kotiutumaan. Itse riuduin äitien vuodeosastolla 3 yötä ja olin masennuksen partaalla, kunnes sitten sanoin että nyt riitti mä lähden kotiin : D Lähdin siis kotiin kaksin miehen kanssa ja vauva jäi vielä sairaalaan....

Nyt vois lähteä kokeilemaan josko se uni tulis, huomenna ois taas touhupäivä tiedossa. Öitä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti